Bij Cintia's Body Care in Rotterdam kunt u vanaf nu ook terecht voor spray-tan behandelingen met de merken Whitetobrown, Vani-T en Vita Liberata. Ook voor de diverse self-tan en verzorgingsproducten van Whitetobrown en Vita Liberata kunt u terecht bij Cintia's Body Care. Naast spray-tan, kunt u ook een afspraak maken voor ontharen, laseren, cavitatie en verwijderen van acne, rimpels, cellulitus en pigementvlekken. Maak vandaag nog een afspraak. Ga voor contactinformatie naar Salonlocaties, Zuid-Holland, Rotterdam of bezoek www.cintiasbodycare.nl

Over Cintia's BodyCare:

Iedereen wil er graag op z’n best uitzien. Cintia’s BodyCare (CBC) helpt u daar graag bij! In een huiselijke en ontspannen sfeer bieden wij professionele behandelingen op het gebied van algehele lichaamsverzorging. Of het nu gaat om ontharen, een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, CBC staat voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

CBC houdt de ontwikkeling in haar branche scherp in de gaten, zodat u verzekerd bent van de nieuwste en beste behandelingen. U kunt ervan op aan dat u bij CBC op het juiste adres bent als het gaat om advies, behandelingen en persoonlijke aandacht. Uiteraard maken wij gebruik van natuurlijke en duurzame producten, wij staan garant voor de beste service en hoogste kwaliteit.

De professionele en gecertificeerde medewerkers van CBC bieden u een warme en persoonlijke benadering zodat u met vertrouwen en een behaaglijk gevoel van uw behandeling kan genieten. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld willen worden.