Bij Beautycentrum De Mar in Makkum kunt u vanaf nu terecht voor een spray-tan behandeling met Vani-T Velocity (na 2 uur douchen) of Whitetobrown. Ook voor het hele assortiment aan Whitetobrown verzorgingsproducten kunt u bij Beautycentrum De Mar terecht. U kunt zowel een afspraak maken voor in de salon of een Spray-Tan Party boeken. Voor meer informatie, ga naar Salonlocaties, Friesland, Makkum of bezoek www.beautymakkum.nl of ga naar de Facebookpagina van Beautycentrum Makkum. Zien we daar nou Johannes Rypma? 

In Gelderland is onlangs Spray Tan Huissen geopend. Hier kunt u naast extensions, nagelstyling en kappen nu ook terecht voor spraytanning met Whitetobrown, Vani-T of Vita Liberata. Dus komt u uit de buurt van Arnhem, Apeldoorn, Westervoort, Bemmel of Huissen maak dan nu een afspraak voor in de salon of bij u op de locatie. Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Gelderland, Huissen.

Zon & Nagelstudio Melissa in het Belgische Evergem heeft onlangs de spray-tan training via Spray-Tan Nederland gevolgd. Hier wordt gebruik gemaakt van de spraytanmerken Whitetobrown en Vani-T. Maak n u een afspraak voor in de studio of op verplaatsing in de buurt van Gent, Zelzate, Zomergem, Sas van Gent of Evergem of omgeving. Voor contactinformatie ga naar Salonlocaties, Oost-Vlaanderen, Evergem.