In oktober 2011 ben ik gestart met mijn spray tan salon Sunless Brown Leidsche Rijn.

Ik liep al een tijdje met het idee rond om iets voor mezelf te beginnen, maar wist niet wat. Ik hoorde via via over spray tanning. Ik had er weleens over gehoord, maar wist niet echt wat het was. Ik ben mij er verder in gaan verdiepen en na mijn eerste spray tan behandeling was ik meteen verkocht. Dit was hetgene wat ik graag wilde gaan doen!

Met mijn zoektocht naar spray tanning kwam ik op de site van Spray Tan Nederland terecht (spray-tan.nl) en had er meteen vertrouwen in. Je krijgt goed advies en de service is uitstekend! Je kunt altijd met vragen terecht en ze hebben goede en fijne producten om mee te werken.

Spray tan is voor iedereen geschikt, daardoor werk je met veel verschillende mensen en dat maakt het werk ook zo leuk! Wat ik vooral belangrijk vind is dat klanten zich op hun gemak voelen en met een tevreden gevoel de deur uit lopen.

Ik heb een gezellige salon in huis en werk met de producten Whitetobrown en Vani-T Velocity (rapid-tan). Whitetotbrown is bekend om zijn mooie goudbruine teint. Met de Vani-t Velocity is het mogelijk om al binnen 3 uur te douchen! Beide lotions geven een mooi en natuurlijk resultaat.

Eerlijk gezegd vond ik het best eng om voor mezelf te beginnen, maar klanten wisten Sunless Brown Leidsche Rijn al gauw te vinden en ik heb ondertussen al een aardig kringetje opgebouwd. Je merkt dat klanten er min of meer verslaafd aan raken en graag terugkomen. Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet op een gezonde en snelle manier een mooie bruine huid?

Sunless Brown Leidsche Rijn

Oswald Wenckebachhof 26

3541 VJ Utrecht

www.sunlessbrown.nl

www.facebook.com/SunlessBrown