2 september 2013 zijn wij begonnen met de spray tan. Immanuel kwam bij ons in de praktijk om ons te leren spray tannen. Wat een aardige en vriendelijke man! Hij legde alles helemaal uit en op al onze vragen kregen we goed antwoord! Vanaf het eerste moment waren wij helemaal weg van de spray tan! Een heerlijk kleurtje in 10 minuten in de grauwe dagen wie wil dat nou niet!? Sinds dien sprayen wij regelmatig, elke klant die komt gaat tevreden de deur uit!

Wij werken met de merken, Vani-T voor een gelijk zichtbare kleur. ook gebruiken wij Vita Liberata Invisi Tan, een spray-tan zonder kleurgids (instant tan) waarbij de tanning zich binnen een paar uur ontwikkkeld. Bedankt voor alles spray-tan team!

Over de praktijk:
Beauty praktijk Coco Kuit is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in het centrum van s-Gravenzande. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Webecos en Neoderma.
Beauty praktijk Coco Kuit bestaat inmiddels alweer 3 jaar en is een begrip geworden in omstreken. Iedereen weet inmiddels de weg naar de salon te vinden. U kunt terecht voor Permanente make-up, Beauty behandelingen, IPL Definitief Ontharen, Couperose, Wimperextentions, Myscara, Dermaroller, TCA peeling, Nagelstyling en Spray Tan behandelingen.

Kom gerust een keer langs!

Beautypraktijk: Coco Kuit
Vaartplein 7a
2691 AJ ’s-Gravenzande
Tel: 0174-237313
Email: beautypraktijkcocokuit@live.nl
Website: www.beautypraktijkcocokuit.nl