U bent onze zorg!

Wie zijn wij? Beauty Relax Spa Savannah is een van de grootste beautysalon's in omgeving Brabant voor man, vrouw, jong en oud. Het unieke aan onze salon is dat u een compleet aanbod vindt van behandelingen en activiteiten die met beauty, huidverzorging, ontspanning, en verwennerij te maken hebben. Beauty Relax Spa Savannah wordt door klanten omschreven als gezellig, laagdrempelig, mooi en kwalitatief en voor iedereen bereikbaar en betaalbaar!
Wij hebben aan ons dienstenpakket nu ook Spray Tanning toegevoegd!

Onze specialiteit is diversiteit!

U vindt bij Beauty Relax Spa Savannah Permanente make up , kapsalon , tandenbleken , nagelstudio , knabbelvisjes voet spa's, manicure en pedicure , paraffine behandelingen, esigaret benodigheden, zonnebank, massage's ,schoonheids behandelingen NU OOK SPRAY TANNING! Allen gecertificeerd. Ook geven wij lady's days en nights, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes op onze locatie van een kleine 500 m2.

Niet veel tijd, wel graag een gezonde leefstijl?

U wilt volop genieten van het leven, niets missen en optimaal gebruik maken van uw mogelijkheden… Tegelijkertijd wilt u verzorgd en gezond door het leven. Laat u verwennen door ons,en bespaar veel tijd door met een enkel bezoek meerdere behandelingen te ondergaan! Kinderen mee? Geen probleem, dit begrijpen wij als geen ander! Terwijl u zich laat verzorgen, vermaakt uw kind zich in onze knabbelvisjes voet spa of aan tafel met een leuke kleur plaat. Wij heten u meer dan welkom in onze salon.

Met gastvrije groet,
Richard & Manuela Lammerse

Afspraak maken? Kijk bij Salonlocaties, Noord Brabant, Oosterhout voor meer informatie of bezoek:

Harmoniestraat 8, 4902PZ Oosterhout
Tel.: 0162-853009
Email: info@spa-savannah.nl