Beauty Care Sharon is een leuke salon die gevestigd is in Gorinchem. Je kunt bij deze salon terecht voor diverse behandelingen. Zo kun je heerlijke schoonheidsbehandelingen krijgen voor een aantrekkelijke prijs. Ook als je last hebt van je lichaam en toe bent aan ontspanning voor een massage langs komen. Wil jij je tanden bleken en af van die gele teint? Dan kun je ook bij Beauty Care Sharon terecht voor het bleken van je tanden op een professionele wijze.

Sinds kort is de salon OOK gestart met Spray-tan. Om ervoor te zorgen dat de klant de koning blijft gebruikt Beauty care Sharon de beste producten op het gebied van Spray-tan! Je loopt dus zelfverzekerd en zeer tevreden uit haar salon!

Onlangs heeft Sharon Klunder de spray-tan cursus van Nederlands meest ervaren spray-tan trainer via Spray-Tan Nederland gevolgd en is zij nu een gekwalificeerde spray-tan professional die u graag voorziet van een prachtige bruine teint!

Wil jij er met een mooie tint bij lopen deze koude winter? Ga naar Salonlocaties, Zuid-holland, Gorinchem of bezoek hun mooie website voor meer informatie.