Welkom bij kapsalon ‘t Haarpandje.

Gelegen in het sfeervolle centrum van Breukelen. 't Haarpandje, is gestart met de gehele ECO Glamour en 100% minerale make-up lijn van het hoogwaardige Australische merk Vani-T.

Het van oorsprong Australische merk Vani-T is een multinationale onderneming die een enorme groei doormaakt. De producten van Vani-T zijn op dit moment verkrijgbaar in meer dan 15.000 salons in 12 landen waaronder Amerika, Engeland, Ierland, Schotland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Canada, Nieuw- Zeeland en Nederland!

Diverse Vani-T producten, hebben keer op keer awards gewonnen en worden door talloze celebrities, visagisten/ make-up artists en modellen over de hele wereld gebruikt. Australische make-up artists van Vani-T hebben onlangs nog voor de Oscar-uitreikingen, genomineerden in Hollywood voorzien van een glamour look. 

Vani-T heeft een brede keuze aan producten: Minerale cosmetica, tanningvloeistoffen en zelfbruiners.

In Australië is Vani-T Mineral Cosmetics zelfs 1 van de top 3 make-up merken. De Mineral Cosmetics bevatten alleen de beste natuurlijke en organische ingrediënten en zijn voorzien van een prachtig design, een sieraad voor in je tas of op je make-up tafel.

Alle Vani-T producten:

· bevatten geen minerale oliën en parabenen
· bevatten geen schadelijke conserveringsmiddelen
· bevatten geen sulfaten, Polyethyleenglycolen en andere glycolen
· bevatten geen talk, bismut en oxychloride
· bevatten geen petro-chemicaliën als DEA (diethanolamine) en TEA (triethanolamine)
· bevatten geen kunstmatige kleurstoffen*
· worden absoluut niet op dieren getest
· zijn rijk aan vitaminen, actieve ingrediënten, overdadige natuurlijke oliën en pure botanische elementen

In de salon 't Haarpandje, worden er uitsluitend professionele merken gebruikt. Alle merken waar mee gewerkt wordt, zijn marktleiders op het gebied van kleuring, verzorging, styling, make-up en extensions. Vanzelfsprekend is 't Haarpandje ook te vinden op de diverse sociale websites zoals Facebook en Twitter. Volg ze en blijf op de hoogte van alles wat er bij hun in de salon gebeurd.

Naast de verzorging en styling van uw haar, verzorgen ze styling van pruiken, van zowel echt haar als kanelon. Voor vragen en prijzen neem contact op met de salon.

VANAF NU OOK OP MAANDAG OPEN VAN 08:30 TOT 17:30!

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Utrecht, Beukelen voor contactinformatie.