Spray-tan is niet alleen hot in Hollywood maar ook in onze koude kikkerlandje. Wij mogen namelijk alweer een nieuwe spray tan salon verwelkomen in Nederland. Je kunt vanaf nu terecht bij Spray Tan Professionals in Zaandam voor een prachtige bruine teint, zelfs in het najaar!

Bij Spray Tan Professionals kun je naast normale spray tan behandelingen ook terecht voor spray tan parties. Super gezellig en iedereen zal stralend bruin het feestje verlaten. Daarnaast is de salon ook gespecialiseerd in haar- en wimperextensions en kun je mooie verzorgde nagels zetten.

Volgende week zondag 26 oktober 2014 zal de grand opening van Spray Tan Professionals plaatsvinden. Kom langs om de nieuwe salon te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast krijg je bij inlevering van de flyer ook nog eens 10% korting! En dat niet alleen.. behoor je bij de eerste 25 bezoekers? Dan ontvang je een leuke goodiebag! Zet deze opening maar alvast in je agenda.

Afspraak maken? Kijk bij Salonlocaties, Noord-Holland, Zaandam of bezoek www.spraytan-professionals.nl of Spray Tan Professionals’ Facebook voor meer informatie.