Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten. Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Kelly Osbourne zijn bekende 'tanning-addicts'.

Voor een goede voorbereiding van een Spray Tan behandeling zijn er een aantal tips:
1. Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Er zijn ook exfoliërende tissues, Pre Tan Wipes, speciaal voor deze behandeling. Dit heeft hetzelfde effect als een scrubsessie. 2. Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden. 
3. Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

Dus komt u uit de buurt van Schiedam, Delfshaven, Hillegersberg, Schiebroek, Rotterdam of omgeving? Maak dan een afspraak met First Class Hairstylers & Beautycare! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Zuid-Holland, Rotterdam  of kijk op de website: http://www.firstclasshairstylers-beautycare.nl/index.html!