Maak nu een afspraak bij Altijd Bruin in Almere voor in de studio of bij u op lokatie in Huizen, Lelystad, Zeewolde of Almere of omgeving.


Ideaal voor: feestjes, evenementen, bruiloften. Voorafgaand aan uw vakantie of als u in de zon niet wil, mag of kan. Ook veel modellen maken gebruik van spray tanning.

Wilt u er fantastisch uitzien, met een mooi egaal kleurtje? U kunt bij Altijd Bruin in Almere terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat. Snel en veilig bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling.

Spray tan biedt optimale verzorging van uw huid. Er is voor ieder huidtype een geschikte Whitetobrown bruiningslotion ontwikkeld in verschillende kleursterktes.

Uw spray tan wordt gelijkmatig aangebracht door een, door Spray-Tan Nederland BV, gecertificeerde tanning specialiste.

 

Afhankelijk van uw huidtype, voorbereiding en nabehandeling blijft de kleur 6 tot 10 dagen zitten en zal geleidelijk vervagen. Dat komt doordat de huid zich vernieuwt en de dode huidcellen afschilferen waardoor weer nieuwe huid zichtbaar wordt. Die is helaas weer wit!

Spray tanning heeft niets met verandering van pigment in je huid te maken, de actieve ingredient DHA in de tanning vloeistof verkleurt slechts de bovenste al dode huidcellen van je huid.

Voor contactinformatie ga naar Salonlocaties, Flevoland, Almere of bezoek www.bruinzonderzonalmere.nl