Vanaf nu kun je bij Spray-Tan by Maaike in Haarsteeg terecht voor een spray-tan behandeling met de internationale bekende merken Vani-T en Whitetobrown. 

Ga naar Salonlocaties, Noord-Brabant, Haarsteeg voor contactinformatie.

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten.

Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Kelly Osbourne zijn bekende 'tanning-addicts'.

Wat is DHA?

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 14% verwerkt in tanning vloeistoffen.

DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt. Zie ook het artikel over DHA (in het Engels) op Wikipedia.

Waar vindt een spray tanning behandeling plaats?

Behandeling vindt vaak plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in een salon,
in een spray tanning tent, of bij jou thuis ('Mobile'). 

Als je dat prettig vindt, mag je (donkere, loszittende) kleding of ondergoed dragen. Na een wasbeurt is je kleding dan weer schoon. Voor een streeploos resultaat is het echter aan te raden alleen je ondergoed of onderbroek aan te houden. 

Wanneer de behandeling bij jou thuis plaatsvindt, dan vindt deze vaak plaats in een speciaal daarvoor ontworpen draagbare spray tanning tent. Behandeling kan daardoor plaatsvinden in jouw badkamer of in elke andere willekeurige kamer. Hierdoor is jouw privacy gegarandeerd. Voor een mooie teint hoef je dan de deur niet meer uit!