Mijn naam is Tamara Suiker en ik ben sinds 2002 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn schoonheidssalon is gevestigd in Rhoon-Portland (gemeente Albrandswaard), nabij Barendrecht.

Schoonheidssalon Being Beautiful werkt uitsluitend met A-merk producten, waaronder: Neoderma, Thal'ion, Sparitual, ManiQ, Malima Spa en Elegance. Al deze merken hebben vele jaren ervaring in de wereld van schoonheid en verzorging. Dit ziet u terug in de kwaliteit van deze producten en natuurlijk bij het eindresultaat.

Zo heb ik voor spraytanning ook gekozen voor internationale A-merken met vele jaren ervaring: Whiteotobrown, Vita Liberata en Vani-T.

Sinds 8 oktober ben ik gecertificeerd spray-tan professional en voorzie u graag van een spray-tan behandeling afgestemd op uw huidtype en uw wensen. Dit kan zowel in de salon in Rhoon als bij u op locatie in de vorm van een gezellige Spray-tan Party in Rotterdam en omgeving.

Ook voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, voetbehandelingen en wimper extensions kunt u bij Being Beautiful terecht.

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Zuid-Holland, Rhoon of bezoek www.beingbeautiful.nl