Madelon van Valburg rondde in 2006 haar opleiding als nagelstyliste af en is direct van start gegaan met haar eigen nagelsalon aan huis onder de naam Manissimo.

Deze naam is niet zomaar gekozen! Manissimo is namelijk samengesteld uit de volgende Italiaanse worden “mano” (hand) en “belissimo” (prachtige).  De samenstelling is zeker geen bestaand woord in het Italiaans, maar wel een benaming die zeer toepasselijk is op hetgeen Madelon wilde uitdragen met haar nagelsalon.

Vanwege het succes met het nagelen heeft zij in 2008 besloten om te verhuizen naar Rhenen. Manissimo betrok een groter pand om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast het nagelen bleek er ook veel vraag te zijn naar schoonheidsbehandelingen, wat Madelon deed besluiten om in 2009 een schoonheidssalon naast de bestaande nagelsalon te openen.

Echter daar hield het niet bij op, want de wens om een eigen parfumerie / beautysalon te openen werd sterker. En zo gebeurde het dat Manissimo in 2010 op een nieuwe locatie in een ruimer pand haar deuren opnieuw heropende. De parfumerie / beautysalon Manissimo was geopend en een volledige nieuwe uitdaging aangegaan, met een team van professionele medewerkers.

In deze salon staat persoonlijk advies, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid voorop! Het team bestaat uit ervaren adviseurs, nagelstylisten en schoonheidsspecialisten met ruime kennis op hun vakgebied. Eenmaal bij Manissimo geweest, begrijpt u waar onze kwaliteit voor staat en gaat u altijd met het juiste advies en de juiste producten de deur uit!

Inmiddels bestaat Manissimo al drie en een half jaar op deze locatie en in die afgelopen periode hebben ze niet stil gezeten. Zo is de basis waarin Manissimo gestart is, de nagelsalon, verder uitgebreid met een aantal extra behandelingen. Er zijn meer merken in de parfumerie bijgekomen, waardoor ze u meer producten in het huidverzorgingsassortiment kunnen aanbieden.

De behandelingen in de beautysalon zijn in de loop van de tijd meer en meer uitgebreid. U kunt zo kiezen uit een behandeling waarmee u even kunt genieten van dat stukje “eigen tijd”.

Maar ook de workshops voor een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje zijn natuurlijk heel erg leuk om te beleven.

Achteroverzitten doen ze hier niet. Manissimo is namelijk nog lang niet uitgegroeid in het aanbod van diensten en producten.

Het team van Manissimo is er om uw leven "mooi" te maken, ze zien u dan ook graag in de salon!