Huidwerk in Oosterhout was al ontzettend uitgebreid in het assortiment wat ze aanbieden maar doen er nu ook nog eens spray-tan bij! De nieuwste manier voor een egale bruine gloed die je een week lang laat stralen! Dus heb je een speciale gelegenheid of wilt u gewoon bruiner zijn dan dat u normaal bent? Dat is nu mogelijk door Spray-Tan.

Het voordeel van Spray-Tan is dat het niet slecht is voor uw huid maar juist voedend! Ze sprayen onder andere met het merk Vita Liberata. Dit is een multinationale onderneming die een enorme groei doormaakt. Op dit moment actief in meer dan 14 landen waaronder Amerika, Canada, Australie, Engeland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Nederland, Duitsland, Slowakije, Polen, Tsjechie en Dubai! Onze producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum en zijn rijk gevuld met botanische extracten die zacht en voedend zijn voor de huid.

Dus komt u uit de buurt van Dongen Made, Breda, Rijen, Raamsdonksveer Oosterhout of omgeving? Maak dan een afspraak met Huidwerk! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Brabant, Oosterhout of kijk op de website: http://www.huidwerk-oosterhout.nl/!