Nieuw bij Thalassa Wellness: Spray-tanning

Heerlijk mooi bruin zonder zon!! Heb je een feestje of bruiloft? Of wil je gewoon een lekker gezond kleurtje? Dat kan! Kom dan voor een spray-tan sessie. Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen en de zonnebank, goed is voor je huid! 
Ook speciale bruiloftsarrangementen beschikbaar! Voor meer informatie en/of afspraken voor spray-tanning kijk je op de website of bel/mail naar Thalassa Wellness.

Over Thalassa:
Heeft u last van stress en kunt u wel ontspanning gebruiken? Of wilt u gewoon lekker ontspannen en er even tussen uit? Reserveer dan nu voor een ontspanningsmassage. 

Het hoofddoel is natuurlijk voornamelijk ontspannen. Maar door middel van een ontspanningsmassage zijn er ook nog zeer veel andere voordelen o.a. als; Herstellen van het lichaam; Verminderen van de spierspanning en vermoeidheid; Een betere doorbloeding; Afvoeren van afvalstoffen; Het in balans brengen van lichaam en geest & eventuele emotionele blokkades oplossen. Al om al verbeterd het uw gezondheid.