Marga's Beauty Salon is helemaal gespecialiseerd in wimper extensions, maar nu ook in spraytanning. Ook voor verkoop en advies over zelfbruiners, kunt u mij Marga terecht.

Over Marga's Beauty Salon en wimperextensions:
De perfecte wimpers met one by one wimperextensions. Ik ben een zeer ervaren wimperstyliste, ik werk met de wimpers van Destiney's Eyelashes 100% Silk. Bij mij geen klonten of samen geplakte wimpers!!! De extensions zijn er in verschillende krullen, lengtes en diktes. Maak je oogopslag zo extreem of elegant als jij wilt.
Met deze extensions is je mascara niet meer nodig, je kan gewoon zwemmen, zonnen en naar de sauna zonder problemen, je moet alleen oppassen met olie producten op je ogen. Ik plak op al je wimpers extensions, dus je krijgt bij mij 100% waar voor je geld.
Bij de meeste wimperstylistes plakken ze er tussen de 50 en de 70 per oog op, ik plak er tussen de 80 en de 120 per oog. Het resultaat is 100% perfecte wimpers.
Your eyes are beautyful...


Wil je een afspraak maken voor een spray-tan behandeling of voor het zetten van wimper extensions? Ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Haarlem of bezoek www.margasbeautysalon.nl of www.facebook.com/MargaS-Beauty-Salon