Stemm Voetiek bestaat al meer dan 22 jaar en is de grootste specialist op het gebied van beenmode. Er is een uitgebreide merkencollectie panty's, kousen, kousenvoeten, maillots, sokken en kniekousen voor dames, heren en kids.

De eigenaresse, ianthe Lammers van Toorenburg, liep shows voor de befaamde couturiers Frans Molenaar, Rob Kröner, Max Heijmans en de prèt a porter in Parijs voor Chanel en Dior. Niet alleen heeft zij veel verstand van mode, maar heeft zij ook een bijzonder goed gevoel voor kleur en het maken van opvallende combinaties.

Om de juiste spray-tan kleur bij jouw huidtype te bepalen, ben je dus ook aan het goede adres bij Stemm Voetiek. Stemm Voetiek beschikt over een professionele afzuigcabine, zodat u van alle comfort bent voorzien. Ianthe is door de meest ervaren spray-tan trainer van Nederland opgeleid en mag ze zich dan ook met trots spray-tan professional noemen. 

Kom je uit de buurt van Haarlem of omstreken? Maak dan nu een afspraak voor een spray-tan behandeling, geheel afgestemd op jouw huidtype. Stem Voetiek is gevestigd in een een prachtig authentiek pand in Haarlem.

Ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Haarlem of bezoek www.stemm.nl