In het Overijsselse Wierden is Nekx Hair & Beauty gevestigd. Het team van Nekx Hair & Beauty biedt een totaalconcept op het gebied van persoonlijke verzorging en uiterlijk voor iedereen. Ze hebben o.a. samen met Mike de Boer achter de schermen Haar en Make-up verzorgt voor RTL Nederland. Zij hebben meegedaan aan de coiffure awards. Ook in de toekomst zal Nekx hair & beauty continue meedoen aan professionele wedstrijden en trainingen. Zo kunnen zij de kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau houden en aan de wensen van de klanten voldoen.

Onlangs hebben zij een professionele training gevolgd bij Spray-Tan Nederland BV om als spray-tan professional spray-tan behandelingen te kunnen geven. Ze maken gebruik van het internationale spray-tan merk Vani-T. De producten van Vani-T hebben keer op keer awards gewonnen en worden door talloze celebrities, visagisten/ make-up artists en modellen over de hele wereld gebruikt. Australische make-up artists van Vani-T hebben begin dit jaar nog voor de Oscar-uitreikingen, genomineerden in Hollywood voorzien van een glamour look.

Wilt u een afspraak maken voor in de salon of bij u op locatie in Almelo, Vriezenveen, Nijverdal, Rijssen, Enter of Wierden of omgeving? Ga dan naar Salonlocaties, Overijssel, Wierden of bezoek www.nekx.nl voor contactinformatie.