Op onze Facebook pagina worden wekelijks leuke spray-tan visuals en tips geplaatst! 
Like onze pagina: https://www.facebook.com/Spraytannederlandbv om op de hoogte te blijven over alles rondom spray-tan en onze wekelijkse tanning tips te volgen.
We zullen de afgelopen tips even op een rijtje zetten:

- Raak de tent of de omgeving waarin je staat niet aan. De spray komt daar ook op terecht en kan weer op jouw handpalmen terecht komen als je, je probeert vast te houden aan de tent.
- Je kunt het beste weer scrubben als je de laatste restjes weg wilt hebben en weer een spray-tan wilt.
- Sport niet fanatiek of ga niet in de sauna de dag van de tanning, zowel voor als na de behandeling.
- Volg de aanwijzingen van de specialiste die jou behandelt zo goed mogelijk op. Zo weet je zeker dat elk deel van jouw lichaam een egale spray-tan krijgt.
- Gebruik geen doucheproducten vlak voor de behandeling. Dit tast de ph waarde van de huid aan, en zorgt voor een minder mooi resultaat.
- Gebruik geen parfum of deodorant voor de behandeling. Dit kand de ph waarde van de huid aantasten en als gevolg daarvan kan je een vlekkerig resultaat krijgen.
- Om je tan zo lang mogelijk en mooi te behouden, dep na het douchen je lichaam droog in plaats van te wrijven.
- Draag na de spray-tan behandeling losse, donkere kleding om de tan mooi te laten inwerken en vlekken op kleding te voorkomen.
- Hydrateer de huid dagelijk met een bodylotion na uw spray-tan behandeling om de kleur zo lang mogelijk te behouden.- Gebruik geen vochtinbrengende crème of bodylotion vlak voor je spray tan.
- Scrub je huid minstens 24 uur voor de spray tan, zo zorg je voor het mooiste egale resultaat.