Schoonheidssalon Esthetique heeft het beste voor met uw huid! Tien jaar ervaring helpt u met grote en kleine huidproblemen en natuurlijk met een passend advies die met de seizoenen meegaat. Sinds 2003 is Esthetique de schoonheidssalon waar u terecht kunt voor huidverbeterende behandelingen. Of u nu komt voor epileren en harsen, laserontharing of voor een mooie make-up of gratis huidadvies, Wendy Snellens-de Jong, Bir Donkers en Birgit Senders staan voor u klaar! De afspraken voor de salon kunnen vrijwel heel de week ingepland worden. 

In de salon ziet u altijd de nieuwste aanbiedingen en behandelingen en de kleurstelling verandert mee, zo komt u altijd in een nieuwe omgeving!

Breng met regelmaat een bezoek aan de schoonheidsspecialiste en u zult versteld staan van de mogelijkheden en resultaten! U wordt behandelt met producten met een hoog werkstofpercentage waardoor u direct na de behandeling effect ziet en voelt.

De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn verkrijgbaar in de salon zodat u thuis uw huid met de juiste producten kunt behandelen.

Ook voor een lekker kleurtje kunt u nu hier terecht!

Met een selftanner kunt u uw huid in een mooi zomerkleurtje veranderen.

 * Selftan spray (29,95) kan gebruikt worden als spray voor gelaat en lichaam, maar ook met een watje aangebracht geeft het een mooie tint.

* Selftan lotion (19,95) wordt gebruikt voor het gelaat om met een watje gelijkmatig een kleur te krijgen.

* Spraytanbehandeling (29,50) in een cabine wordt u mooie gelijkmatig gesprayed en krijgt u advies voor thuis mee om de kleur zo lang mogelijk te behouden.

Kijk op salonlocaties, Noord-Brabant, Bergeijk of maak een afspraak op www.esthetiquebergeijk.nl