“Waarom hebben we dit niet in Nederland?”  Was mijn eerste reactie toen ik voor het eerst in mijn leven  een spray-tan onderging. Mijn zelfvertrouwen groeide van 1- naar 100% in slechts 10 minuten. Mijn kleding stond mooier en ik hoefde minder make-up te dragen. Bruin zonder gevaarlijke UV-stralen en ook nog eens door middel van een verzorgende lotion. Ok, de zon voelt heerlijk, maar zo bruin als dit resultaat kost mij normaal zeker 2 weken!  Dit gevoel verdiend iedereen.
Ik zat al te brainstormen om iets voor mezelf te beginnen. Het antwoord lag daar, op mijn bruine huid, en zodoende ben ik meteen met de 3-daagse cursus begonnen in Sydney.

Terug in Nederland kwam het probleem: het is 2011 en spray-tanning leeft nog niet in Nederland. Ik heb destijds alle lotions en apparatuur laten invliegen, vanuit Australië en Engeland. Niet wetende dat er wel een groothandel in Nederland bestond die precies dát merk verkoopt dat ik wil gebruiken, namelijk: Vani-t Velocity  en Whitetobrown. Deze lotions had ik ook gebruikt in Australie en ik wilde perse deze lotions ook toepassen op mijn klanten.  In Australië lopen ze al 10 jaar voor op spray-tanning, dus gegarandeerd A-kwaliteit lotions.

Gelukkig kwam ik al snel in aanraking met spray-tan.nl!
Wat ik zo prettig vind aan spray-tan.nl, is dat ze echt alles weten over spray-tannen. Als ik een vraag heb, weten ze vaak het antwoord.
Ik krijg wel eens verzoekjes van andere groothandels om over te stappen, maar dit ga ik niet doen. Spray-tan.nl  voelt vertrouwd, de lotions zijn perfect en de service is uitmuntend.

Ik gebruik het ‘platinum’ spray-tan apparaat dat Spray-tan.nl verkoopt. Deze verneveld zuinig, heeft diverse cupjes en spray-standen. Daarnaast staan onze  klanten in een luxe spray-tan cabine, met afzuigsysteem.

Ik vond het erg spannend om voor mezelf te beginnen. Helemaal omdat ik destijds 1 van de eerste spray-tan salons in het Noorden van Nederland was en ik in een kleine stad woon in Friesland.
“Hoe gaat dit ontvangen worden?” Heb ik vaak gedacht. Ik moest echt alles uit de kast halen om klanten überhaupt in de cabine te krijgen voor een behandeling. Maar als een klant eenmaal was geweest, volgden er daarna al snel meer. Het ging als een lopend vuurtje en al snel had ik een echt bedrijf!  Nu, 3 jaar later heb ik zelfs iemand in dienst die mij zo nu en dan ondersteund. Ook heb ik Ferry Doedens en Iris Kroes met regelmaat mogen sprayen. Dat vind ik wel succesjes en geeft zeker een kick!

Wat mijn werk zo leuk maakt zijn de mensen die je in de salon krijgt. De één is heel zenuwachtig en de ander trekt de kleding al uit zodra ze de trap op loopt. Het is erg afwisselend en gezellig. Maar de kersjes op de taart zijn de spontane omhelzingen en blije gezichten als de dames gesprayd zijn. Iedereen heeft een persoonlijke reden om een spray-tan te ondergaan en de leeftijden zijn zeer divers. De jongste klant was 9 en de oudste 89 jaar. Ik kan het oprecht zeggen: ik  ga elke dag met plezier naar mijn werk!

Het is van een impulsieve ingeving gegroeid tot een eigen onderneming. Er staat veel op de planning de komende tijd. Want ja: spray-tanning is populair en innovatief! Ik kan het iedereen aanraden!

Maggie's Spray

Rienck Bockemakade 10a
8604 BC Sneek
Tel: 06-28446940
E-mail: info@maggies-spray.nl
Website: www.maggies-spray.nl

maggiesspraymaggies spraytan