De dagen worden korter en donkerder. De bladeren vallen van de bomen en de warme truien zijn weer uit de kast. Aan de herfst is geen ontkomen meer aan. Al hoewel de herfst een prachtige kleurrijke seizoen is, zijn er toch veel die last hebben van de beruchte najaarsdip. Spray Tan Nederland sleept jullie door de najaarsblues heen met de volgende tips!

Ga naar buiten
Ja, de temperatuur gaat een flink stuk naar beneden en ja het gaat weer veel regenen. Toch is het belangrijk dat alle huismussen elke dag even de buitenlucht opsnuiven.  Daglicht is goed voor je gezondheid. Het verhoogt je concentratievermogen en het helpt tegen de (winter)depressies. Probeer iedere dag een straaltje zonlicht mee te pakken. Uit zonlicht maakt je huid Vitamine D aan. Vitamine D heeft een positieve invloed op ons lichaam. Denk maar eens hoe vrolijk en energiek je bent in de zomer. Maak dus ongeacht het weer ook is eens  een wandeling door het bos of ga een blokje om. Je wordt zeker beloond met flinke boost energie!

Krijg je summerglow terug
Je mooie zomerkleurtje is waarschijnlijk al een tijdje ingeruild voor de welbekende melkflessen. Hierdoor voelen veel dames zich minder aantrekkelijk. Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen zich slanker en zelfverzekerder voelen met een gebruinde huid. Gelukkig bestaan er talloze zelfbruiners om je gezicht en decolleté in kleurtje te geven in het najaar. De whitetobrown Tanning Mist is ons favoriet. Of ga voor een stralende spray tan van de beste internationale merken als Whitetobrown, Vita Liberata of Vani-T. Je omgeving zal denken dat je net terug bent van zon, zee en stand! Kijk hier voor een salon bij jou in de buurt.

Stay Sporty
Geef maar toe, je ligt liever de hele dag languit op de bank met een dekentje en een kop warme thee dan dat je naar de sportschool gaat. Die bikini body kan volgens jou wel even wachten. Maar vergeet niet dat beweging je juist energiek en vrolijk houd. Zorg dat je wekelijks een minstens een half uur een intensieve work out houdt om fit, gezond en energiek te blijven. Bel een vriend of vriendin op en ga samen fietsen, wandelen, fitnessen of zwemmen. Hierdoor maak je endorfines aan. Of te wel gelukshormomen. Happy you, happy winter!

Good food
Eet gezond! In het najaar zitten we vaker achter de buis met koekjes en snoepjes. Héérlijk als het buiten stormt. Helaas zit het vol met calorieën en kost het veel energie om het te verwerken. Hoe meer suiker je binnen krijgt, hoe minder energie je hebt. Neem liever drie gezonde maaltijden en enkele tussendoortjes per dag. Veel groenten, fruit en vezels zorgen voor extra energie.

Relaxxx..
Hoe actief je was in de zomer, hoe luier je bent in de winter. Maar dat geeft helemaal niets! Het najaar nodigt je uit om tot jezelf te komen. Verwen jezelf. Ga een lekker dagje uit naar een wellness om heerlijk op te knappen. Neem ook de tijd om knus met je vrienden en familie te zijn. Disneyland Parijs is in het najaar betoverend mooi en gezellig voor paar een daagjes weg.