Een behandeling bij Kapsalon Nobri is een uitje. Voor ze met de behandeling beginnen maken ze even kennis en bekijken ze samen wat de wensen zijn en welke coupe en/of kleur voor u de juiste is. Dit is van veel factoren afhankelijk en bij Kapsalon Nobri krijgt u daarin een professioneel advies. Een kapsel moet tenslotte wel bij en uw persoonlijkheid passen. Ook als u eens even iets heel anders wilt. Derhalve werken zij alleen met gerenomeerde produkten, waaronder Keune en Joico.

Afgelopen maandag heeft Spray-Tan Nederland BV aan de medewerkers van Kapsalon Nobri een cursus spraytanning gegeven. Hierdoor zijn zij in staat om een professionele spray-tan behandeling te geven met de merken Whitetobrown, Vani-T en Vita Liberata. Ook kunnen zij u van advies voorzien over de Whitetobrown verzorgingsproducten.

Afspraak maken? Dat kan voor zowel in de salon als bij u op locatie in Belfeld, Tegelen, Swalmen, Venlo of Reuver of omgeving. Ga naar Salonlocaties, Limburg, Reuver voor contactinformatie.