Bij Lia's 3D Tanning kunt u het gehele jaar een zongebruinde teint op doen d.m.v. spray-tan techniek. Vanaf april 2014 is de salon geopend. 3D Tanning biedt verschillende spray-tan behandelingen (lichaamszones) in de salon en aan huis. De salon is gevestigd in Nieuw Vennep (Noord-Holland). Behandelingen aan huis worden aangeboden in Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem en omgeving.

De behandelingen worden gegeven door Lia de Droog in haar salon aan huis. Lia is al jarenlang kapster (en kapster aan huis) en heeft nu een opleiding gevolgd tot spray-tan specialiste.

Lia werkt met de merken; WhitetoBrown, Vani-T en Vita Liberata. De top onder de spray-tan merken. Merk keuze en kleur worden aangepast aan uw huidskleur en wensen. De inkoop van deze producten doet zij via Spray-Tan Nederland B.V.

Dus komt u uit de buurt van Hoopfddorp, Hillegom, Aalsmeer, Nieuw-Vennep of omgeving? Maak dan een afspraak met Lia’s 3D Tanning! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Amsterdam of kijk op de website: www.3dtanning.nl!