Welcome to the world of spraytanning bij Spraytan Danny! Deze salon gevestigd in Gorinchem voorziet u van een bruine tint die past bij uw huid.

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo’n 10 minuten. DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 14% verwerkt in tanning vloeistoffen.
DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt.

Door het vernevelen van de DHA vloeistof op de huid met een speciale airbrush kan men veilig en egaal bruin worden, zonder risico op huidkanker of vroegtijdige huidveroudering.
Wij werken met 3 types spraytanvloeistof:
- een lichte versie die u een kleur geeft of een weekendje in de zon heeft gelegen
- een iets donkere versie die u een kleur geeft of u enkele dagen in de zon heeft gelegen
- een heel donkere versie die u een kleur geeft of u enkele weken in de zon heeft gelegen
Spray tanning is absoluut niet schadelijk voor uw huid. Het is eerder verzorgend! Het product is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration) en bevat o.a. Aloë Vera, vitamine E en verzorgende moisturizers.

Vanaf 5 personen verzorgt Spraytan Danny ook spraytan parties, waarbij een full body behandeling €20,- per persoon kost en de gastvrouw gratis gesprayed wordt!

Tevens krijgt u bij een 1e spray-tan sessie binnen 6 dagen 40% korting op een nabehandeling!

Kijk voor een afspraak op salonlocaties, Zuid-Holland, Gorinchem of ga direct naar de website www.spraytandanny.nl