Beauty Salon Di-Vers is een gezellige veelzijdige salon waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging o.a. Nagelstyling, Pedicure, Schoonheidsbehandeling, Wimperextensions en natuurlijk ook het nieuwe bruinen Spraytan.
Wij werken al een geruime tijd met de nummer 1 van europa spraytan nederland.

We hebben zowel de white to brown 8 t/m 12 % maar ook de Velocity of de Vani-T 8 t/m 14 % de snelwerkende lotions.
We staan regelmatig op ladies dagen en organiseren deze ook zelf. Je hoeft alleen maar Beauty salon di-vers te liken op Facebook zodat je op de hoogte blijft van de datums.


Regelmatig staan daar ook andere leuke aktie's op !
Omdat wij onze klanten tevreden willen houden werken wij met een spaarsysteem, klantenkaart etc, waarin keurig word bijgehouden welk produkt je hebt gekregen en wanneer je een gratis Spraytan behandeling krijgt.


Wij zijn zeer tevreden over de producten van Spraytan Nederland, zo ook de samenwerking. Goede snelle service en al onze vragen worden altijd snel beantwoord. Daarbij komen ze ook regelmatig met leuke aktie's en doen ze veel aan promotie. Spraytan Nederland is voor ons zeker de nummer 1
Beauty Salon is gevestigd in Zaandam vlakbij het Zaantheater, een gezellig bruisende buurt met prima parkeer gelegenheid.

Je bent van harte welkom!

Salon: Di-Vers
A.F. de Savornin Lohmanstraat
11501 NG Zaandam
Telefoonnummer salon: 075-6700970
Emailadres: info@salondi-vers.nl
Website: www.salondi-vers.nl