PUUR LINDA, het schoonheidsinstituut gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging en voor iedereen die meer wil dan alleen huidverzorging, maar de stap naar arts of kliniek te ver vindt gaan.

Om het juiste advies en de meest optimale behandeling te geven is het belangrijk de exacte conditie van uw huid te kennen. Bij het uitgebreide intake-gesprek krijgt u een professionele elektronische huidanalyse. Op basis van deze gegevens kan PUUR LINDA u het juiste advies en de optimale behandeling geven, waardoor u het gewenste eindresultaat op het gebied van huidverzorging, -verbetering en/of  -verjonging kunt verkrijgen.

PUUR LINDA is gecertificeerd voor het behandelen met de meest moderne- en professionele high-techapparatuur en werkt met hoogwaardige huidverbeterende produkten van LaBiocome. Deze apparatuur en produkten maken het mogelijk om de beste resultaten te behalen.

Sinds vandaag is PUUR LINDA ook gecertificeerd voor het geven van spray-tan behandelingen door Spray-Tan Nederland. PUUR LINDA werkt met de goudbruine tanning van Whitetoborwn en is tevens verkooppunt voor de Whitetobrown spraytanning Mist voor thuisgebruik.

Wilt u er duidelijk jonger, vitaler en stralender uitzien? En zich daarbij beter voelen? Dan bent u bij PUUR LINDA aan het juiste adres!

Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Midden-Beemster of bezoek www.puurlindainstituut.nl