Purity Skincare is een exclusieve schoonheidssalon in Veldhoven. Zij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van jouw huid. Kwaliteit staat voorop en gastvrijheid staat altijd hoog in het vaandel.

Deze salon heeft een uitgebreid assortiment van behandelingen en vanaf nu kun je hier ook terecht voor een spray-tan behandeling. Dus wilt u uzelf een dagje heerlijk laten verwennen, dan bent u hier aan het juiste adres. Purity Skin Care werkt met drie vooraanstaande tanning vloeistofmerken: Whitetobrown, Vita Liberata en Vani-T. Deze merken hebben allemaal hun eigenschappen wat de kleur van de tanning ook iets anders maakt. Hierdoor kunnen de specialisten van Purity Skin Care u een kleur geven die perfect bij u past! U zult verbaasd zijn hoe natuurlijk het effect zal zijn!

Bent u toe aan een heerlijk verwendagje? Maak nu een afspraak bij Purity Skin Care en kijk voor de salongegevens op Salonlocaties, Noord-Brabant, Veldhoven/Oerle en neemt u ook eens een kijkje op de website