Timeless biedt een uniek beautyconcept. Hiertoe is een uitgebalanceerde behandelingsmethode ontwikkeld waarbij verzorging en ontspanning de basis vormen. In onze beautysalon bieden zij de faciliteiten voor een bijzondere ervaring. Een zorgvuldige combinatie tussen huidverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging en optimale ontspanning vormen de ingrediënten voor een aantal uren tijdloos genieten. Deze harmonie tussen innerlijke rust en uiterlijke verzorging vormt de essentie van schoonheid. Voor de schoonheidsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van Cenzaa.

En vanaf vandaag kun je bij Timeless ook terecht voor een spray-tan behandeling met Whitetobrown, wat een natuurlijk ogende gebronsde teint geeft. De teint wordt afgestemd op uw huidtype. Timeless is ook verkooppunt van de Whitetobrown spraytanning Mist voor thuisgebruik, zodat u zelf de tanning nog wat bij kunt houden.

Ook kunt u bij Timeless terecht voor de verzorgingsproducten van Vita Liberata, zoals de scrub, warm silken sun (verlenging), Extra Rich (zelfbruiner) en de Prep Tide Mist (ideaal product voor mensen met een droge huid, die kunnen zich na het douchen en voor de behandeling hiermee insprayen, zodat men geen droge huid heeft aangezien je na het douchen en voor de behandeling geen body lotion mag gebruiken daar dit een barriere is voor de tanning).

Afspraak maken voor in de salon of bij u op locatie in Meppel, Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen of omgeving? Ga voor contactinformatie naar Salonlocaties, Friesland, Heerenveen of bezoek de Facebookpagina (website is binnenkort online).