The Spray Tan Factory kan ervoor zorgen dat jij binnen 10 minuten een mooie vakantieteint hebt. Een gezonde bruine teint zónder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank. Spray Tanning is de meest effectieve sunless bruinings methode. Het is niet alleen een manier om snel mooi (egaal) bruin te worden, het is ook nog eens goed voor je huid! Naast DHA (Di Hydroxy Acetone) en Erythrulose bevinden zich nog andere verzorgende elementen in de tanningvloeistof zoals ALOË VERA en vitamine E. De teint wordt hierdoor egaler en kan er zelfs voor zorgen dat kleine huidrimpels verdwijnen. Spray Tanning is de logische keus om snel bruin te worden!

Met een speciaal spray apparaat wordt er een bruiningslotion (met DHA) op de huid verneveld. Een groot voordeel hiervan is dat de huid direct een mooi egaal bruine, stralende en gezonde teint krijgt. Spray Tanning is een veilige, snelle en gezonde manier van snel bruin worden. Je voelt je super en dat straal je ook uit!

Ook ideaal voor bijvoorbeeld een feestje, gala, speciaal evenement of een bruiloft. Of vlak voordat je op vakantie gaat zodat je op het strand al een mooi kleurtje hebt. Het geweldige van alles is dat wij gewoon bij jou aan huis komen. Je hoeft dus niet de deur uit en hebt geen last van reistijd of weersomstandigheden. Je bent comfortabel in je eigen vertrouwde omgeving en na het tannen kun je dus rustig met een kop thee op de bank genieten van je bruine teint.

Dus komt u uit de buurt van Mijdrecht, Waverveen, Vinkenveen, Noorden, Wilnis of omgeving? Maak dan een afspraak met The Spray Tan Factory! Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Utrecht, Wilnis of kijk op de website: http://www.thespraytanfactory.nl/!