We zijn ons steeds meer bewust van de schade en gevaren die de zon voor onze gezondheid en huid met zich mee brengt. Toch willen we wel een mooi bruine kleur.

Met spray tanning is het mogelijk een gezonde egale bruine teint te verkrijgen binnen 15 minuten, zonder dat het schadelijk is voor uw gezondheid of uw huid.

Met een spray tanning apparaat wordt een tanning vloeistof (op basis van natuurlijke ingrediënten) verneveld op de huid, die u direct van een bruine teint voorziet. 

De DHA zorgt dat de bovenste huidlaag een mooie natuurlijke bruine kleur krijgt. De stoffen worden niet door de huid opgenomen en zijn absoluut niet schadelijk voor het lichaam.

De DHA lotion is 100% veilig en goedgekeurd door de FDA (federale keuringsdienst van voedsel, geneesmiddelen, cosmetica en medische apparaten).


Vanaf nu kunt u zich laten spray-tannen bij Belize Spray-Tan in Vleuten. Hier wordt gebruik gemaakt van de merken Whitetobrown en Vani-T.

Maak vandaag nog een afspraak. Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Utrecht, Vleuten of bezoek www.belizespray-tan.nl