Beautysalon Jolique is gelegen op een landelijke locatie direct aan de Maas in Belfeld, vlakbij de Duitse grens. Hier komt u geheel tot rust en kunt u genieten van uw behandeling.
Voor Beautysalon Jolique betekent schoonheidsspecialiste zijn niet alleen maar wat crème smeren en het gelaat poederen. In de visie van Jolique is een schoonheidsspecialiste ervoor om de klant met een verzorgde huid, compleet tevreden en met een ontspannen gevoel weer terug te zetten in de werkelijke wereld.

Eerlijkheid en goed productadvies zijn voor ons van groot belang en alle behandelingen worden afgestemd op de behoeften van de huid en de wensen van de klant.

Zo ook vanaf nu de spray-tan behandelingen. Beautysalon Jolique maakt als gecertificeerde spray-tan professional gebruik van de spray-tan merken Whitetobrown en Vani-T Velocity (na 2 uur reeds douchen). Ook voor de verkoop van en advies over de verzorgingsproducten van Whitetobrown, kunt u bij Beautysalon Jolique terecht.

Dus komt u uit de buurt van Venlo, Tegelen, Blerick, Kaldenkirchen of Belfeld of omgeving? Maak dan nu een afspraak met Beautysalon Jolique. Voor contactinformatie, ga naar Salonlocaties, Limburg, Belfeld of bezoek www.beautysalon-jolique.nl