Spray tan-salons adviseren klanten niet voor niets om enkele uren niet te douchen na een verse laag bruiningscrème. De 17-jarige scholiere Skyler Davis uit de Amerikaanse staat Ohio heeft dat op de harde manier geleerd: dikke tranen lieten een onuitwasbaar spoor achter op haar gezicht en dat vlak voor haar eindexamengala. De foto die het meisje online deelde is inmiddels meer dan 3 miljoen keer bekeken.

  © Privéfoto.
Toen ik in de spiegel keek begon ik alleen maar meer te huilen. Ik kon er niets aan doen

Nog even een lekker kleurtje voor ze in haar gala-jurk zou stappen, moet de Amerikaanse gedacht hebben. Maar kort nadat ze bij de beautysalon was geweest kreeg ze ruzie met haar verkering, die haar tranen met tuiten liet huilen.

Het resultaat is een paar dikke sporen over haar wangen, kin en nek. ,,Zodra mijn tranen kwamen, wist ik dat ik gedoemd was. Toen ik in de spiegel keek begon ik alleen maar meer te huilen. Ik kon er niets aan doen, maar mijn tranen hebben mijn spraytan totaal verpest", vertelt ze aan BuzzFeed.

Drama
Skyler ging de volgende dag terug naar de salon en onderging opnieuw een behandeling om het drama te herstellen. Zo kon ze toch gebronsd naar haar eindexamengala. Davis heeft een wijze raad voor spray tanliefhebbers: Niet huilen na je bezoek aan de beautysalon, dat ruïneert je tan.

artikel: AD.nl