Vital-D werkt aan uw welzijn, door middel van verschillende therapeutische massages, thermo cabine's, sunshower-combi, spatadertherapie en spray-tanning. Deze therapieën helpen bij een grote reeks aan fysieke en emotionele ongemakken. Dit kan zowel alleen een massage zijn of in combinatie met bv de thermo-cabine. Alle behandelingen of combinaties zijn in overleg mogelijk naargelang klachten en wensen.

"Op 1 september 2013 ben ik mijn praktijk als Manueel Praktizijn begonnen. Als therapeut geef ik meerdere soorten massages en daarnaast zijn er in de praktijk 2 TFM cabines en een combi Sunshower. Voor meer informatie hierover zie behandelingen. Sinds januari 2015 ben ik gestart met de spatadertherapie . M.i.v april 2015 is er tevens de mogelijkheid om een spray-tanning behandeling te krijgen. Voor meer informatie en uitleg mag u me natuurlijk bellen. "

Dus woont u in de buurt van Marum en wilt u graag een voorjaarstintje? Kijk dan bij salonlocaties, Groningen, Marum of ga direct naar de website!