Royal Blizz Tan Salon & Beauty Bar is een All-in-One Tan & Beauty Center voor jong en oud. Hip en trendy en voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen.

In onze aangename en huiselijke sfeer kunt u verantwoord zonnen zonder afspraak. Onze zonnebanken zijn voorzien van ergonomisch gevormde acrylplaten en speciaal ontworpen hoofdsteunen zodat u optimaal kunt ontspannen. Naast de zonnebanken is er een collageenbank aanwezig voor huidverbetering. Collageen Lichttherapie is in het bijzonder geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, acne problemen en/of littekens daarvan, cellulite, striae en pigmentvlekken. U kunt zich bij ons ook laten spray-tannen. Wij geven u graag persoonlijk advies welke zonnetrajecten en producten het beste aansluiten op uw wensen.

In onze beauty bar kunt u terecht voor visagie, wimperextensions en nagelstyling. Wilt u een spetterend kindermake-up feestje organiseren? Ons Viva La Glam make-up Team zal voor uw kind deze onvergetelijke dag verzorgen! Om uw huid optimaal te verzorgen zijn diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. Wij hebben een ruime keuze in (minerale) make-up en nagelproducten, een wisselend aanbod aan mode accessoires zoals trendy sieraden, tassen, zonnebrillen en in de zomermaanden leuke badmode. Ons assortiment is voor uw gemak zowel in de salon als in de webshop verkrijgbaar.

Royal Blizz geeft u net even dat ene beetje extra, omdat wij vinden dat u dat verdiend!

Over Sandra Margarint (Eigenaresse van Royal Blizz Tan Salon & Beauty Bar, Zonne- en collageen consulent, spray-tan specialist en visagiste)

Sandra heeft een ruime (sales) ervaring in de (haar)cosmetische sector. In 2003 heeft zij haar allround nagelstyling en visagie diploma behaald aan de Nederlandse Visagistenschool in Rotterdam. In de cosmetische sector heeft ze voor bekende (inter)nationale merken gewerkt als Keune Haircosmetics, MedCos Skinsolutions en Alfaparf Milano. Als freelance visagiste heeft zij gewerkt voor merken als L’Oréal en Maybelline. Naast diverse kleine opdrachten, heeft zij de visagie verzorgd voor diverse modeshows en fotoshoots o.a. voor grote merken als Gaastra, Label 54 en Olympus. In 2010 heeft ze tevens de visagie verzorgd voor de Mrs Globe Nederland verkiezing waar zij zelf op dat moment ook deel van uitmaakte.

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Zuid-Holland, Capelle a/d Yssel of bezoek www.royalblizz.nl