“Via via kwam ik in contact met Raymond van Spray Tan NL. Hij vertelde mij dat Immanuel, zich succesvol bezig houdt met Spray Tan NL en hoeveel vraag er wel niet is vanuit de markt naar spray tannen. Ik had wel mijn twijfels of dit iets voor mij was, maar na er wat meer over nagedacht te hebben en gelezen, vond ik het toch wel een leuke business en besloot over te gaan tot aanschaf van een startpakket. Hierbij zat ook een spray tan cursus, die ik van Immanuel kreeg.”

Houdt u van een bruine kleur? Maar weet u ook dat de zon slecht is voor uw huid? Dan hebben ik de oplossing! Spray-Tan is een nieuwe manier van bruin worden en dit is in tegenstelling van de zon juist goed voor de huid!

En u hoeft niet eens de deur uit want yda’s Spray-Tan komt ook bij u aan huis. Spray-Tanning is een alternatief voor bruin worden. Maar in tegenstelling tot buiten zonnen is spray-tan goed voor u huid in plaats van slecht. In Yda’s Spray-Tan Salon wordt gewerkt met goede apparatuur en met drie verschillende spray-tan merken.

Whitetobrown is 1 van de topmerken en is speciaal ontwikkeld om je een egale, sexy, onberispelijke, goudbruine tanning te bezorgen. Whitetobrown tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera, Vitamine E en vochtinbrengende elementen.
Vani-T producten zijn als enige in Nederland met Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd). Vani-T heeft ook een rapid-tan, Velocity, en een prachtige exclusieve 100% minerale make-up lijn.
Vita Liberata is een multinationale onderneming die een enorme groei doormaakt. Op dit moment actief in meer dan 14 landen waaronder Amerika, Canada, Australie, Engeland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Nederland, Duitsland, Slowakije, Polen, Tsjechie en Dubai! Onze producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum en zijn rijk gevuld met botanische extracten die zacht en voedend zijn voor de huid.

Dus komt u uit de buurt van Kolum en omstreken maak dan een afspraak met
Yda’s Spray-Tan Salon
Tel. 06-53843839
Email: Info@ydas-spraytan.nl
Web. www.ydas-spraytan.nl