Herinneren jullie je nog dat wij in samenwerking met LINDA. en Prima Donna een zwemfeestje voor dames hielpen verzorgen? Dat feestje vond 10 april plaats en wat was het een succes! Check hier de aftermovie!

"Wie jarig is, trakteert. En als je PrimaDonna bent, geef je ook nog een zwemfeestje. Vrijdag vierden 50 LINDA. lezeressen het 150-jarig bestaan in het Zuiderbad in Amsterdam met de zoektocht naar de perfect passende zwemkleding.

En een feest, dat was het: met haarstylisten, visagisten en PrimaDonna specialisten tot hun beschikking zagen alle vrouwen er uit om door een ringetje te halen.

Tropische sferen
Met een bloem in het haar, slippertjes aan de voeten en een tropisch (zwem)klimaat hingen al snel zomerse sferen in de lucht. Van Rob Peetoom kregen de vrouwen prachtige haren en een touch up, door samenwerkende via Spray Tan Nederland BV, hadden de vrouwen een prachtige zomerse kleur gekregen, Koh voorzag ze van zomerse nagels en de Food Line-up serveerde verse sappen, heerlijke sandwiches en een niet te versmaden cheesecake.

Zwemles
Badmeester Arie Boomsma liet iedereen flink zweten met een lesje aquagym waarna iedereen kon rekenen op een zwemdiploma. Pièce de résistance was natuurlijk een nieuwe, perfect passende PrimaDonna bikini of badpak. Maten werden opgemeten, iedereen kreeg persoonlijk stijladvies, en uiteindelijk ging de perfecte zwemkleding mee naar huis.

Trakteren
Ook voor alle vrouwen die niet werden uitgenodigd op het zwemfeestje, had PrimaDonna een cadeautje: zij kregen op zaterdag 11 april € 20 korting op een PrimaDonna set op vertoon van de kaart in LINDA.128. Want iedere vrouw verdient een goed passende bikini of badpak, zeker die met een cupmaatje meer."