IT Haarlem heeft haar dienstenpakket uitgebreid met Spraytanning.

"IT. introceert Organic Spray Tan in Haarlem Centrum. Wij bieden je een alternatief voor de zon. Of je nu gaat voor een "sunkissed" uitstraling of een goud bruine gloed. De kleur van de tanning wordt afgestemd op jouw huid voor het beste effect. Perfect om bruin op vakantie te gaan, voor een bruiloft, feestje of gewoon voor een natural glow. En nee...wij houden ook niet van een oranje huid!!

Wij maken gebruik van Vita Liberata spray tan lotion, een luxe geurloos tanning product. Vita Libereta staat bekend al 's werelds grootste non-toxic, organisch tnnings bedrijf. De producten zijn vrij van chemicalien, parabenen, alcohol en parfum. Vita Libereta is niet alleen een spray tan product. Het is verrijkt met de beste botanische extracten welke er voor zorgen dat de huid wordt versterkt, gevoed, huid veroudering tegen gaat en zacht aanvoelt.

Kim Kardashian is altijd al fan geweest van het spray tan fenomeen. Zij laat zich tannen door Fiona Locke, VIP Spray-tanner die sterren zoals Kelly Osbourne en Sienna Miller heeft gesprayt. Fiona maakt uitsluitend gebruik van Vita Liberata producten.

Als je bij ons komt tannen lees de onderstaande tips van Vita Liberata dan zorgvuldig!"

Afspraak maken? Ga naar Salonlocaties, Noord-Holland, Haarlem of bezoek www.ithaarlem.nl of www.facebook.com/IT.Fashion

Voor de tanning: 

  • Draag loszittende, donkere kleding
  • Voor een langer resultaat, scrub je huid tot 8 uur voor een spray- of een self-tan. DHA maakt reactie met uw dode huidcellen en kleurt deze vervolgens bruin. Door het licht scrubben van de huid, zorgt u voor nieuwe dode huidcellen, waardoor uw tanning langer blijft zitten. Gebruik hiervoor de Vita Liberata Scrub.
  • Smeer je huid na het douchen niet in met een body lotion, omdat dit als een barriere werkt op de spray- of self-tan. Voelt uw huid droog aan na het douchen, gebruik dan de Body Volume Peptide Mist.
Na de tanning
  • Spoel de bronzer dan na 6-8 uur af. Indien u gaat douchen, gebruik een milde douchegel.
  • Dep je huid droog met een handddoek in plaats van droog wrijven.
  • Smeer je huid iedere dag in met een body lotion, zodat uw huid niet uitdroogt. Gebruik hiervoor de body lotion met botanische huidverzorgende bestandsdelen van Vita Liberata.
  • Om je tan langer te behouden, gebruik een body lotion met DHA, zoals de Warm Silken Sun van Vita Liberata. 
  • De bronzer geeft na de behandeling af. Je kleding en lakens zullen dus verkleuren. Dit gaat er wel weer uit in de was. Na het afspoelen geeft het niet meer af.