Super blij te melden dat Perfectly Lashed nu ook is begonnen met Spray-tan.

Het is dan wel koud buiten, maar dat weerstopt je niet van een spray-tan! Al is het maar voor het gezicht, we willen en moeten er goed uit blijven zien toch ladies? Wil jij in de ochtend meteen goed eruit zien zonder foundation? Dan is spray-tan ideaal! En als je de zon binnenkort opzoekt dan is het super om alvast een spray-tan behandeling te nemen bij Perfectly Lashed. Zij zorgen ervoor dat je mooi egaal bruin wordt, zonder vlekken en zeker niet oranje, maar een mooie bronze teint!

Los je probleem op van een bleke/grauwe huid door spray-tan. Je bent binnen tien minuten klaar en loopt naar buiten met een lach op je gezicht!

Onlangs heeft spray-tan Perfectly Lashed de cursus van Nederlands meest ervaren spray-tan trainer via Spray-Tan Nederland gevolgd en is zij nu een gekwalificeerde spray-tan professional die u graag voorziet van een prachtige bruine teint!

Wil jij af van een bleke/grauwe huid? Ga naar Perfectly lashed! Ga naar Salonlocaties, Noord-brabant Den-bosch of bezoek de facebook pagina.

  Perfectly-Lashed-by-Kelly