Salon 05 is een sfeervolle en professionele nagelsalon gelegen in het centrum van Vlaardingen. Hier kunt u terecht voor nagel en handverzorgingen, spray tanning & verzorgingsproducten. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig advies. Ze bestaan inmiddels 3 jaar en zijn een begrip geworden in Vlaardingen en omstreken. De producten, services en kwaliteit van Salon 05 worden constant onder de loep genomen en verfijnd om te voldoen aan de behoefte van de klant. Nagels kunnen nu verlengd en versterkt worden terwijl de natuurlijke nagels gerespecteerd worden.

De voordelen van spray tanning zijn dat u direct een gebruinde huid heeft, een natuurlijke resultaat, goed voor de huid en u ziet er direct fantastisch uit! Met een speciaal airbrush pistool wordt de spray over de huid vernevelt. Een gezond kleurtje of diep zomers-bruin: het is allemaal mogelijk. Zowel voor als na de spray tanning dient u een aantal stappen te volgen. Vraag uw styliste naar de brochure.

Na iedere behandeling ontvangt u een stempel. Een volle spaarkaart is korting op de eerstvolgende behandeling. De spaarkaart is onbeperkt geldig en niet inwisselbaar voor contanten. Uiteraard kunt u ook bij heb terecht om een behandeling cadeau te geven.

Kijk gerust rond op de website en Facebook pagina voor de verschillende mogelijkheden voor een behandeling in de salon. Zij werken enkel op afspraak, onderaan de website vindt u de mogelijkheden om een afspraak te maken.
Kijk voor het maken van een afspraak bij salonlocaties, Zuid-Holland, Vlaardingen of ga direct naar de website: www.salon05.nl

Graag tot ziens in Salon 05!