“2 jaar geleden tijdens de Beauty Dimension Beurs zijn we in aanraking gekomen met het Spray Tannen. We waren gelijk verkocht! Wat is dit geweldig, binnen 10 minuten voorzien van een mooie egale kleur. Snel, mooi en niet schadelijk! Na wat research te hebben gedaan zijn wij, Mirella en Eveline in contact gekomen met Spray-Tan Nederland b.v. Nadat we de training hebben gehad zijn we in mei 2013 gestart met onze eigen Spray Tan salon. Nog steeds is het heel fijn dat als we ergens tegen aan lopen altijd terecht kunnen bij de mensen van Spray-Tan Nederland. Ze nemen altijd de tijd voor je en de service is uitstekend!
Wij van Lavitas kijken samen met de klant verder. In overleg wordt er gekeken naar de mogelijkheden die we kunnen bieden om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Wij werken met de merken Vani-t, WhitetoBrown en Vita Liberata, voor iedere huidtype en klant hebben wij een mogelijkheid. Daarnaast bieden wij ook de self tanning-/ verzorgingproducten aan onze klanten zodat ze er nog langer van kunnen genieten.
Na iedere behandeling is het altijd weer zo leuk om de “ wow” reactie te zien bij onze klanten. De bevestiging dat het echt natuurlijk is en niet overdreven bruin of oranje zoals nog steeds heel veel mensen denken. Een spray tan is echt iets wat je geprobeerd moet hebben! We zien jullie graag tegemoet in onze salon te St.Willebrord.
Mirella & Eveline
Lavitas Spray Tan…. Voor een stralende look!”


Adresgegevens:
Lavitas
Spray-Tan in salon
Valkendonk 33
4711 LC St. Willebrord
Tel: 06-42171189
E-mail: spraytanstwillebrord@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lavitas